Kortsamleren Forstør
Kategorier / sektioner:

Kortsamleren (Lydbog, MP3 CD)

Af: Colin Harrison

Forlag: People s Press
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 17-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Mick Vraa
ISBN-13: 9788772005867
Produkt type: Lydbog
Originaltitel: You Belong to Me
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Indbundet
192,45 kr
epub
130,65 kr
MP3 CD
693,75 kr
zip_mp3
122,40 kr

693,75 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Paul Reeves har succes som immigrationsadvokat, men det er ikke det, der fylder i hans liv. Det gør derimod hans passion for gamle kort over New York, og han har en af verdens fineste private samlinger.

En dag er han, ledsaget af sin nabo, den smukke Jennifer Mehraz, til auktion hos Christie's for at købe et sjældent kort, da en ung mand i camouflageuniform dukker op. Jennifer går øjeblikkelig hen til ham, og sammen forsvinder de ud ad døren, men i det samme skal der bydes på det kort, Paul er interesseret i, så han har ikke mulighed for at finde ud af, hvem den unge mand er. Det afsløres til gengæld den næste aften, da den unge mand dukker op - stinkende beruset - til et velgørenhedsarrangement, hvor både Paul og Jennifer er til stede. Hun overtaler Paul til at få ham væk og skjule ham - en gammel kæreste – i Pauls barndomshjem i Brooklyn uden at vide, at hendes sygeligt jaloux ægtemand Ahmed, en iransk-amerikansk rising star i New Yorks finansverden med nogle særdeles ubehagelige og nådesløse venner, allerede har hørt om hustruens gæst.

Som husvært for den unge mand ender Paul mere eller mindre med ansvaret for at forhindre en blodig konfrontation mellem ham og Ahmed. Samtidig får han en anden udfordring, da han tilbydes at købe et af de mest sjældne og eftertragtede gamle New York-kort. Men inden han når at betale, snupper en anden køber det for næsen af ham, og Paul forsøger rasende at finde ud af, hvem det er, der har snydt ham.

Colin Harrison bor i Brooklyn sammen med sin kone, forfatteren Kathryn Harrison, og deres tre børn. Han har skrevet flere spændingsromaner, som alle har livet i storbyen New York som et vigtigt omdrejningspunkt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kortsamleren

Kortsamleren