Nedsat pris! Kragernes rige
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kragernes rige (Lydbog, MP3 CD, Dansk)

Af: George R. R. Martin

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 1-5-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Anders Juel Michelsen
Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
ISBN-13: 9788702146455
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Henrik Koitz
Originaltitel: A Feast For Crows
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kragernes rige er den fjerde bog i George R.R. Martins skelsættende serie En sang om is og ild.
Et splittet kongerige har omsider fred i sigte. Det virker for godt til at være sandt: Efter århundreders bitter strid og skæbnesvangre forræderier tvinges de syv magter, som deles om landet, til en usikker våbenhvile. Tilsyneladende . Efter den uhyrlige kong Joffreys død hersker Cersei nu som regent i Kongshavn. Robb Starks død har knækket rebellerne i nord, og hans søskende er spredt rundt om i hele kongeriget som frø på den golde jord. Der er stadig enkelte personer der gør krav på den engang så eftertragtede Jerntrone, men de er enten for svage eller for langt borte til at gøre deres krav effektivt gældende. Krigen, der i sit raseri var uden for kontrol i så lang tid, har fortæret sig selv. Efter hvert kulminerende slag varer det ikke længe, før de overlevende, fredløse, overløbere og ådselædere begynder at samle sig for at pille kød af de dødes knogler og myrde andre for at bemægtige sig rovet.
De menneskelige krager i De Syv Kongedømmer samles ved et festmåltid af aske. Der bliver planlagt dristige nye komplotter og dannet farlige nye alliancer, og overraskende ansigter - nogle velkendte, andre viser sig kun i forbigående - dukker frem fra en ildevarslende skumring af forgangne slag og kaos for at tage udfordringerne op, der venter ude i fremtiden.  Det er en tid, da de kloge og ærgerrige, de svigefulde og viljestærke erhverver sig de færdigheder det skal til for at overleve i de skrækindjagende tider, der venter dem. Tiden er inde til for adelige og borgere, soldater og troldmænd, snigmordere og vismænd at gå sammen og sætte deres liv og lykke på spil.  - For i kragernes rige er der mange om rovet - men kun få vil overleve. 
Det amerikanske tv-selskab HBO er som bekendt i gang med en meget rost filmatisering under serietitlen Game of Thrones. Lydbogen er som de foregående i serien indlæst af Martin Greis-Rosenthal.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kragernes rige

Kragernes rige