Kvinden i det røde mudder Forstør

Kvinden i det røde mudder (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Louis Klostergaard

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-06-18
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Jakob Svarre Juhl Jakob Svarre Juhl
ISBN-13: 9788711783085
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 302452 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
191,20 kr
epub
54,95 kr
zip_mp3
131,95 kr

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Jeg var for sent på den. Alle og enhver ville altid være for sent på den for hende. Hun lå i det røde mudder på hjørnet af Lotlegi Gade og Moshoete Gade i Soweto. Det havde haglet usædvanligt meget fra morgenstunden. Det hele var mudret, og det røde mudder klistrede sig til alt og alle. På trods af det var hun overhovedet ikke mudret til, men lå som en skrøbelig porcelænsdukke. Hvad der var sket, siden hun var endt her, vidste jeg ikke. Jeg kunne kun gætte. Jeg kunne intet gøre for hende, det havde jeg aldrig kunnet. Jeg vidste kun, at jeg nu var nødt til at tilkalde politiet."
Den sorte forhenværende politimand Pieter Martins har slået sig ned som privatdetektiv i Johannesburg, Sydafrika. Hans tidligere hvide kolleger hos politiet ser ned på ham, og den sorte befolkning opfatter ham som en forræder. Da han tager en sag om en forsvunden kvinde, viser det sig hurtigt, at sagen er langt mere vidtrækkende, end han havde forventet, og inden længe er hans eget liv i fare.
"Kvinden i det røde mudder" er første bog i Louis Klostergaards serie om privatdetektiv Pieter Martins. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.
Den dansk-sydafrikanske forfatter Louis Klostergaard er født i Sydafrika, men har i lange perioder af sit liv boet i Danmark. Louis Klostergaard er uddannet som filosof og debuterede som krimiforfatter i 2015 med "Kvinden i det røde mudder", som foregår i Sydafrika.
"… skrevet med et stort sprogligt overskud, ikke mindst med charmerende sarkasme og humor … han skriver medrivende om kontrasten mellem slum og velstand, klimaet og diskussioner af landets nyere historie". Aarhus Stiftstidende
"Spændende dansk roman går tæt på magt og kriminalitet i Sydafrika." Kristeligt Dagblad

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kvinden i det røde mudder

Kvinden i det røde mudder