Legend (Lydbog, Zip_mp3, Dansk)

Af: Marie Lu


Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Type: Lydbog
Sprog: Dansk
Oplæser: Lise Ravn
ISBN-13: 9788711513576
Udgivelsesdato: 17-11-2015
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Serie: Legend
Serienummer: 1
Spilletid: 452 Minutter
Oversætter: Lene Ewald Hesel
Filtype: zip_mp3
Filstørrelse: 296475 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
PRIS
137,90 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I det der engang var den vestlige del af USA ligger nu Republikken, en stat i konstant krig med de omkringliggende nationer. I samfundets øverste og rigeste cirkler bliver den femtenårige June forberedt på og trænet til en strålende militær karriere. Ikke så langt væk, er den jævnaldrende Day vokset op i slummen, men lever nu som flygtning, jaget og eftersøgt som en af Republikkens farligeste kriminelle.
Deres verdener ligger så langt fra hinanden, som tænkes kan, men alligevel bliver deres skæbner spundet sammen, da Junes bror, Metias, bliver myrdet - og Day er den hovedmistænkte. Optændt af hævntørst og villig til at bruge beskidte midler kaster June sig ud i jagten på Day, der må løbe hurtigere end nogensinde før, ikke bare for at redde sig selv, men også sin familie.
Efterhånden som June kommer tættere og tættere på Day opdager de dog hver især, at der måske er andre ting end mordet på Metias, der binder dem sammen. Men det er dybtbegravet og dødsensfarlig viden, som Republikken vil gøre ALT for at bevare gemt.
'A fine example of commercial fiction with razor-sharp plotting, depth of character and emotional arc, 'Legend' doesn't merely survive the hype, it deserves it.' - New York Times
'Marie Lu's dystopian novel is a 'Legend' in the making.' - USA Today

Anmeldelser (0)