Lev om natten Forstør

Lev om natten (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Dennis Lehane

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-04-02
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Søren K. Barsøe
Oplæser: Jesper Bøllehuus
ISBN-13: 9788711334324
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 494157 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
69,95 kr
epub
209,00 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vinder af Edgar Award 2012 - "Lev om natten er en knivskarpt fortalt, stilsikker og medrivende amerikansk tragedie." - Information
Joe Coughlin er ung i de brølende tyvere, hvor sprutten flyder og kuglerne flyver i Bostons hårdkogte gangstermiljø. Selv om han er søn af en højtstående politimand, er det længe siden, han har været på den rigtige side af loven.
I forbudstidens Amerika når brutaliteten i gangsternes magtkampe nye højder. Joe kan ikke stole på et eneste menneske, heller ikke dem, han elsker – en lektie han må lære på den hårde måde. Og mens han kravler op ad 'karrierestigen' i underverdenen, må han kæmpe stadig hårdere med sine indre dæmoner og betale en stadig højere pris for sine valg.
'Lev om natten' er en fortælling fra de mest turbulente år i Amerikas historie, hvor gangsterne var feterede berømtheder og spritsmuglerne blev nationalhelte. Vi møder tidens farverige personligheder, gangsterne, de bibeltossede, femmes fatalerne og alle medløberne – både de virkelige og de fiktive.
For romanen 'Lev om natten' modtog Dennis Lehane the Mystery Writers of Americas fornemme 'Edgar Award' som bedste roman 2012.
LEKTØRUDTALELSE
"Flot og bredtfavnende roman om USA i mellemkrigstiden, der kan læses af alle med interesse for USA's historie i det 20. århundrede og af de læsere, der bare efterspørger en god historie. Dennis Lehane er især kendt for sine spændingsromaner, men med Den givne dag (hvor Joe Coghlins far var hovedperson), 2011, og nu Lev om natten betræder han nyt land, nemlig amerikansk historiefortælling. Det placerer ham i godt selskab med nutidige amerikanske forfattere som bl.a. Ethan Canin, Jonathan Safran Foer, Jonathan Franzen, Eli Gottlieb og Cormac McCarthy.Denne velskrevne og hårdkogte roman vrimler med gangstere, mafiamedlemmer, poker- og hasardspillere, spiritussmuglere og andet godtfolk og tegner et portræt af USA i forbudstiden i 1920'erne og 1930'erne. Det er en både spændende og flot historiefortælling, som vil appellere til såvel historisk som alment interesserede læsere." - Lektør: Lone Krøgh

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lev om natten

Lev om natten