Forstør
Kategorier / sektioner:

Lidt af far: en fortælling om alzheimers (Lydbog, MP3 CD)

Af: Frederik Lindhardt

Forlag: People s Press
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 31-5-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771807929
Produkt type: Lydbog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Hæftet
154,95 kr
MP3 CD
2.081,25 kr

2.081,25 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da tidligere biskop Jan Lindhardt i foråret 2012 fik konstateret Alzheimers indvarslede det store forandringer for hele familien.


Efter at have levet et meget aktivt og udadvendt liv i berøring med mange mennesker ofte om livets store spørgsmål, måtte Lindhardt indse, at hans verden blev indsnævret. Det blev efterhånden svært at skelne mellem stort og småt, op og ned. Verden var simpelthen ved at falde fra hinanden. Han var ved at falde fra hinanden.


I denne nye, lille verden skulle Lindhardts nærmeste familie finde ud af, hvordan de skulle udfylde og leve med rollen som pårørende.


Lidt af far er Jan Lindhardts yngste søn, Frederiks fortælling om livet sammen med sin syge far. Den handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Den handler om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. Men først og fremmest handler den om en far og en søn.


Frederik Lindhardt, født 1989, er cand.mag. i retorik. Han arbejder som selvstændig konsulent, hvor han rådgiver og arbejder med organisationer og ledere inden for emnerne ledelse, PR og kommunikation i en digital tid.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lidt af far: en fortælling om alzheimers

Lidt af far: en fortælling om alzheimers