Lille dansk samtidsroman Forstør

Lille dansk samtidsroman (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Peter H. Olesen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-07-14
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Forfatterindlæsning Forfatterindlæsning
ISBN-13: 9788711473627
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 97829 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
150,25 kr
epub
75,65 kr
zip_mp3
131,95 kr

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vi er i krisens første år. To snart midaldrende venner genser hinanden efter lang tid. I udkantsdanmark. Langt ovre i Jylland. De spiser begge piller for at klare sig nogenlunde gennem dagen. Den ene skal forestille at skrive en bog om ungdommen i de tidlige firsere, den anden går og venter på førtidspension. Det kunne være trist og trøstesløst, hvis ikke det var fortalt af et pokerfjæs med en koncis, omend underspillet humor.
"Lille dansk samtidsroman" er akkurat en lille dansk samtidsroman.
OM FORFATTEREN
Peter H. Olesen romandebuterede i 2008 med "Korrekturlæseren". I efteråret 2012 udkom digtsamlingen "Jeg er blevet lokal" på Byens Forlag, og senest er romanen "Et hus er ikke et hjem" udkommet til store anmelderroser. Peter H. Olesen er desuden kendt fra bandet Olesen-Olesen.
ANMELDERNE SKREV
"Peter H. Olesens »Lille dansk samtidsroman« fortæller fint om et venskab bygget på sortsyn og fortid (...) Kender man til Olesens fortid, vil man genkende mange af tankerne og beskrivelserne, lige som den stramme, nøgterne tone fra hans digte og sangtekster også går igen."
- Berlingske
"Forfatteren skriver knapt og præcist og med en meget underspillet humor (...) Egentlig er det ikke særligt opløftende med de to mænd midt i fyrrerne; den ene melankolsk og den anden kynisk. Men skildringen af dem er god og tankevækkende, og der er håb for dem begge."
- Litteratursiden
"Og det er så helt ærligt og ironisk og oprigtigt, i den rækkefølge, en lille dansk samtidsroman, der er en »lille dansk samtidsroman«, der er en roman om en lille dansk samtid."
- Weekendavisen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lille dansk samtidsroman

Lille dansk samtidsroman