Live fra Amerika (Lydbog, Zip_mp3, Dansk)

Af: Jesper Steinmetz


Forlag: JP/Politikens Forlag
Format: zip_mp3
Type: Lydbog
Sprog: Dansk
Oplæser: Jesper Steinmetz
ISBN-13: 9788740065534
Udgave: 1. lydbogsudgave
Udgivelsesdato: 08-09-2020
Udgiver: Politikens Forlag
Spilletid: 578 Minutter
Filtype: zip_mp3
Filstørrelse: 401472 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Lydbog indlæst af Jesper Steinmetz selv. Forholdet til USA er vigtigt for danskerne, men det kan også både overraske og chokere os. Korrespondent Jesper Steinmetz, der har boet og arbejdet der i mere end 10 år, tegner et farverigt og nuanceret billede af det store land: Fra Obama og Trump i Det Hvide Hus til high school-skyderier og naturkatastrofer. Fra narkomaner i rendestenen i Kentucky til filmstjerner på den røde løber i Hollywood.
PRIS
158,00 kr

Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Lydbog indlæst af Jesper Steinmetz selv.

USA er verdens største magt og afgørende for Danmark. Men hver gang vi tror, vi forstår amerikanerne, overrasker og chokerer de os. Tag på en rejse gennem det enorme land sammen med Jesper Steinmetz, der har boet og arbejdet der i mere end 10 år. Han har besøgt samtlige 50 stater og mødt amerikanerne – fra præsidenten til de hjemløse, fra filmstjernerne til farmerne.

Se supermagten indefra, når Steinmetz rapporterer fra de seneste 10 års aktuelle brændpunkter og samtidig giver et indblik i tilværelsen som korrespondent. Fra sit liv i hovedstaden Washington, D.C., og fra sine rejser i staterne, beretter han personligt om raceuroligheder, skoleskyderier, fattigdom, illegal immigration, tyfoner og oversvømmelser, politisk uenighed og en stigende splittelse i befolkningen. Men også om amerikanernes usædvanlige viljekraft og sammenhold og om deres ukuelige stolthed og kærlighed til forfatningen og fædrelandet.  

Anmeldelser (0)