Nedsat pris! Livets træ, MP3
Kategorier / sektioner:

Livets træ, MP3 (Multimedia, Mp3-cd, Dansk)

Af: Bödvar Gudmundsson

Forlag: Jentas A/S
Format: Mp3-cd
Type: Multimedia
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788776777753
Udgivelsesdato: 2016-07-03
Oplagsdato: 2016-07-03
Indbinding: MP3-CD
Originaltitel: Lífsins tré
Omslagsgrafiker: Jentas
Oversætter: Gisli Magnusson
Fagredaktør: Jentas
Originalsprog: Islandsk

Status: Mangler pt. fra forlaget. Leveringstid ukendt.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Olaf Spillemand rejser for anden gang den lange vej over Atlanten i håb om, at den nye verden kan tilbyde gunstigere levevilkår end hjemlandet Island.


Meget har ændret sig, siden de første islændinge slog sig ned i Nye Island i Canada og mødte isvintre, oversvømmelser og myggeplage, men ikke desto mindre venter der mange prøvelser forude for Olaf og hans familie.


Særligt den utilpassede søn Jens Duffrin har svært ved at finde sig til rette; han bliver udstødt af det islandske samfund i Winnipeg og må sættes i pleje hos de gudfrygtige mennonitter. Sidenhen vælger han at drage rundt i landet med det Internationale Cirkus som del af et "islændingetableau" hvor han sammen med tvillingesøstrene Womba og Tromba fremstilles som kuriositeten "Dværgefolket fra Ishavet".


Livets træ er anden og sidste del af  Bödvar Gudmundssons udvandrer- og slægtshistorie, der beretter om de mange islændinge, der i det 19. århundrede valgte at drage over Atlanten i søgen efter et bedre liv. Bogen er baseret på breve af forfatterens forfædre og er sammen med første del, Vindenes hjem, blevet tildelt den Islandske Litteraturpris.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Livets træ, MP3

Livets træ, MP3