Luk øjnene Forstør

Luk øjnene (lydbog, download, zip_mp3)

Af: John Verdon

Forlag: Lytteratur
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-06-28
Oplæser: Bent Otto Hansen
ISBN-13: 9788771307139
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 767275 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Luk øjnene en besættende og intens psykologisk thriller. “Et must-read for alle krimifans, der nyder bøger, der ikke blot er gribende, men også troværdige.”

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
41,25 kr
zip_mp3
147,15 kr

147,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et celebert udendørs bryllup ender makabert. Midt under bryllupsfesten finder den berømte psykolog og forfatter, Scott Ashton, sin unge brud halshugget. Det vrimler med bryllupsgæster, men ingen har set morderen. Da Ashtons mexicanske gartner, Hector Flores, er som sunket i jorden, samler mistanken sig om ham. Men sporene efter den mystiske unge mand bliver ved med at ende blindt. Dave Gurney er gået på tidlig pension fra New Yorks politi. Han prøver at vænne sig til sin nye livsstil. Men den landlige idyl er hans kones drøm, ikke hans. Da han en dag bliver opsøgt af den myrdede bruds mor og bedt om at gå ind i den strandede sag, kan han ikke sige nej. Snart står det klart for Gurney, at der ikke er tale om et enkelt mord, men en serie af sadistiske forbrydelser. Det hele ser ud til at trække indviklede tråde tilbage til en kostskole, der behandler seksuelt afsporede unge piger. Men hvem trækker i trådene? Pludselig er Gurney en del af sagen, på en helt anden måde end han havde tænkt sig. Luk øjnene er Verdons anden bog med Dave Gurney som hovedperson. Og ligesom første bog i rækken, Tænk på et tal, er Luk øjnene en besættende og intens psykologisk thriller. ”Forbrydelsen er uhyggelig, og efterforskeren er sammensat. En god kombination.” – New York Daily News “Verdon, som ramte plet med sin debutkrimi, Tænk på et tal, har gjort det igen!” – Booklist “Et must-read for alle krimifans, der nyder bøger, der ikke blot er gribende, men også troværdige.” – Library Journal krimi, psykologisk thriller, seriemordere, New York, USA

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Luk øjnene

Luk øjnene

Luk øjnene en besættende og intens psykologisk thriller. “Et must-read for alle krimifans, der nyder bøger, der ikke blot er gribende, men også troværdige.”