Lysets rige 13 - Ond saga (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Margit Sandemo

Forlag: Jentas
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Serietitel: Lysets rige
Dato for udgivelse: 2019-01-17
Nr. i serien: 13
Oplæser: Maria Garde
ISBN-13: 9788771074109
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 252945 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
13. bind i Margit Sandemo nye, dramatiske serie LYSETS RIGEEkspeditionen fra Lysets rige var klar til den sidste etape frem mod Det klare vand i De Sorte Bjerge. Den unge indianer Natøje var Den Udvalgte, som skulle forsøge at nå frem til...

Flere detaljer

Formater / udgaver
PRIS
86,60 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

13. bind i Margit Sandemo nye, dramatiske serie LYSETS RIGE
Ekspeditionen fra Lysets rige var klar til den sidste etape frem mod Det klare vand i De Sorte Bjerge. Den unge indianer Natøje var Den Udvalgte, som skulle forsøge at nå frem til godhedens kilde.
Med sig havde han ånderne Shira og Mar, og ikke mindst den ædle Marco, prins af De Sorte Sale. Ingen af dem måtte følge Natøje den sidste del af vejen - og det var yderst usikkert, om han kunne klare det alene.
Serien består af i alt 20 magiske fortællinger.
Lysets rige er 3. og sidste serien i trilogien om Isfolket og Móri og familien. Heri knyttes personerne fra Margits Sandemo tidligere serier ’Sagaen om Isfolket’ og ’Heksemesteren’ samt en række helt nye personer sammen i en fantastisk og magisk verden, nemlig i Lysets rige, som befinder sig ved jordens midtpunkt. Lysets rige er en anden verden, og herinde er tiden anderledes end på jorden, den går nemlig 12 gange langsommere, og er man først trådt ind i denne magiske verden, kan man ikke komme tilbage til jorden.

Anmeldelser (0)