Månens bjerge Forstør

Månens bjerge (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Catherine Fisher

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-06-17
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Githa Lehrmann
ISBN-13: 9788711320921
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 428033 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Jeg vil rejse til Sangenes Brønd. Jeg vil drikke af dens vand, og bringe det tilbage til jer, fra hinsides døden og ørkenen. Jeg vil få floderne til at strømme og kornet til at vokse, for jer. Jeg vil frelse jer, mit folk."
Guden er væk. Han er taget på en farefuld rejse til Månens Bjerge: en søgen efter sange og faldne stjerner, i følge med forbrydere, og forfulgt af ørkenens dæmoner. Tilbage på Øen lægger Generalen og Taleren planer der kan ende i en katastrofe for de To Riger. Alene, omgivet af forræderi og trusler om invasion, er det op til Mirany at handle hurtigt for at forhindre krigen.De To Riger tørster, og de der skulle tjene landet, bruger deres magt til at bringe det i ulykke. Det er op til den sky tempeltjenerinde Mirany at standse dem; kun allieret med en grisk notar fra De Dødes By, en hævngerrig musiker, en gravrøver med en mørk hemmelighed og en barnlig gud.
"Personerne er glimrende beskrevet, og deres personlige samvittighedskvalerog dilemmaer er skildret med indlevelse og psykologisk klarhed. Især den idealistiske præstinde Mirany og den vægelsindede notar Seth udvikler sig hele tiden. En blodig og frodighistorie, der er sat ind i nogle fængende og farverige fortidskulisser." - Vera Jensen, Lektør Catherine Fisher (f. 1957) er en anmelderrost og prisvindende walisisk forfatter, der er særligt kendt for sine fantasyromaner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Månens bjerge

Månens bjerge