Marias mirakel Forstør

Marias mirakel (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Majbritte Ulrikkeholm

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 1999-05-08
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Else B. Robinson
ISBN-13: 9788711397312
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 302365 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
260,95 kr
epub
87,10 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Marias mirakel er fortællingen om en magisk verden, der bliver til virkelighed, da motiver fra et sæt tarotkort på mystisk vis bliver levende.
Det er også historien om en mor, der ikke magter tilværelsen, om et truende selvmord og om en morfar, der tager livtag med skæbnen og bliver opfattet som troldmand.
Men det er først og fremmest historien om pigen Mojo-Maria Cinzares mirakuløse forvandling til trapezartisten og kvinden Maria Schickensal; om Maria, der søger den kærlighed, hun ikke fik hjemme, og som sammen med en cirkuskaravane rejser til Italien, hvor hun mister sin erindring i forsøget på at flygte fra fortiden ind i sin egen magiske verden.
Marias mirakel er fortællingen om menneskenes kamp mod mørket og om englene, der ser det hele.
Majbritte Ulrikkeholm, f. 1964, forfatter, sangskriver og sanger. Debuterede som forfatter med erindringsromanen "Ind i min himmel" og har siden udgivet en lang række anmelderroste romaner og cd’er.
Det skrev anmelderne om "Ind i min himmel":
"Når du har læst Ind i min himmel gribes du af en stærk trang til at læse den igen. For når du først er trådt ind i hendes spirituelle sansefyldte univers, har du meget svært ved at komme ud igen." - Jyllands-Posten
"En gave der stråler og varmer i ens hænder. Ind i min himmel er en bog, der taler til læseren på nogenlunde samme måde, som man må formode æbletræerne taler til Majbritte Ulrikkeholm: Uden helt at forstå hvordan eller hvorfor, må man lytte. Og føle sig beriget bagefter. " - Kim Skotte, Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Marias mirakel

Marias mirakel