Martyrens sang Forstør

Martyrens sang (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Stephen Miller

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-09-01
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Kim Langer
Oplæser: Lise Ravn
ISBN-13: 9788711484647
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 425702 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

zip_mp3
131,95 kr

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

EKSPLOSIV OG SAMTIDSRELEVANT SPÆNDINGSROMAN, DER TAGER LÆSEREN MED IND I SINDET PÅ EN TERRORIST
På en smuk solskinsdag i september 2012, ikke ulig en anden skæbnesvanger septemberdag 11 år tidligere, stiger en ung, elegant klædt kvinde om bord på et fly fra Berlin til New York velvidende, at hun vil slippe en dødelig epidemi løs blandt indbyggerne i hele den vestlige verden.
’Daria’ er flygtning fra en af de mange overfyldte, fattigdomsramte flygtningelejre i Mellemøsten og er i årevis blevet optrænet af terrorister. Hun er poleret, kultiveret, uddannet på de fineste skoler og vestliggjort for at slette ethvert spor fra hendes mellemøstlige kulturarv, alt imens hun skjuler et sydende raseri mod den vestlige verden og alt hvad den står for.
Darias eneste instrukser er, at hun skal interagere med så mange mennesker som muligt. Hun bor på Trump Tower Hotel og udgiver sig for at være journalist på det fiktive magasin Klic! Hun besøger Guggenheim museum og Central Park og slentrer gennem gaderne på Manhattan mens hun inficerer alle hun møder med den dødelige virus. Selv afventer hun symptomerne på virussen: høj feber, kuldegysninger, kvalme, læsioner. Kopper. Hun ved, at den indsprøjtning hun fik i Berlin vil sinke sygdommens angreb og give hende mere kostbar tid til at sprede smitten…

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Martyrens sang

Martyrens sang