Med underkop Forstør

Med underkop (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Bente Dalsbæk

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-08-27
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Tina Kruse Andersen
ISBN-13: 9788711359167
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 276419 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Når Bente Dalsbæk besøger sin svigermor, bruger hun altid underkop under sin kaffekop. Dermed viser hun sin svigermor respekt.
Det var en af de ting, Bente Dalsbæk lærte, da hun forelskede sig i politikeren Naser Khader og blev en del af den dansk-arabiske storfamilie, han er en del af. Hun fik samtidig en muslimsk svigermor, Sada Khader, og et varmt og smukt familieskab voksede frem.
Sada Khader kom til Danmark i 70’erne, hvor hendes mand, Ahmed, på det tidspunkt havde boet et par år. Derfor stod Sada en dag i Istedgade med sine fem børn og måtte se i øjnene at hendes mand var blevet så velintegreret i det nye land, at han havde fået yderligere to børn. Sada blev dog hos ham og de fem børn blev danske muslimer.
Selv er Sada praktiserende muslim, bærer tørklæde og har sit sociale liv i kvindeklubben. Det kan give spændinger i forhold til den danske svigerdatter, Bente, men de to kvinder har lært at løse problemerne i gensidig tillid og respekt. Så meget respekt, at Bente Dalsbæk har kunnet skrive denne bog om sin svigermor.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Med underkop

Med underkop