Nedsat pris! Mind Management CD: Guide til indre ro og afspænding
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Mind Management CD: Guide til indre ro og afspænding (Multimedia, Lydbog, Dansk)

Af: Kenneth Sørensen

Forlag: Kentaur Forlag
Format: Lydbog
Type: Multimedia
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788798575771
Udgave: 1. (03-01-2001)
Oplag: 1. (03-01-2001)
Første udgivelsesår: 2001
Indbinding: Lydbog
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

På denne CD finder du en række effektive teknikker til indre ro og fordybelse, der guides uden musik, således at du kan opleve glæden ved stilheden alene på baggrund af Kenneth Sørensens erfarne guidning.
Cd’en kaldes for Mind-Management fordi du I sindet har en stærk kraft til at påvirke din psykologiske tilstand i retning af større indre velvære. Det er denne kraft Mind-Management udnytter i en række virkningsfulde teknikker.
Øvelserne er nøje udvalgt ud fra Kenneth Sørensens 18 års daglige erfaring med meditation. De er så tilpas korte, at de kan anvendes på jobbet eller i fritiden, når det passer dig.:
Grundlæggende afspænding er en virkningsfuld øvelse der tager dig gennem alle kroppens dele og frigør hverdagens stress.
Accepterende nærvær, træner dig i at skabe et indre accepterende nærvær, hvor du er i en god kontakt med dig selv, og hvorfra du kan møde hverdagens udfordringer med et afslappet fokus.
Åndedrætsafspænding, er velegnet i forbindelse med akut opstået stress, hvor den giver ny energi og hjælper dig til at holde dit fokus.
Visualisering på indre ro og væren, udnytter visualiseringens kraft til at skabe kontakt til en grundstemning af tidløs væren, hvorfra du kan udtrykke dig autentisk.

Anmeldelser (0)