Mirakelfloden Forstør

Mirakelfloden (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Ann Patchett

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-05-24
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Annelise Schønnemann
Oplæser: Betty Glosted
ISBN-13: 9788711355695
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 440489 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Indbundet
230,95 kr
epub
158,15 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Blandt regnskovens stammefolk dybt inde i Amazonas er forsker dr. Annick Swenson i gang med at udvikle et medikament, der vil kunne forandre kvinders liv for al fremtid. Projektet er omgærdet af stor mystik, Swenson nægter at rapportere hjem, og investorerne er ved at miste tålmodigheden. Anders Eckman fra Swensons medicinalfirma sendes ned for at undersøge sagen. Det eneste, der kommer retur, er meddelelsen om hans død.
Marina Singh, kollega til Anders og tidligere student under dr. Swenson, tager nu af sted – helt ind i Sydamerikas mørke hjerte – for at undersøge det påståede dødsfald og for at finde ud af, hvad det er for en velbevogtet hemmelighed, dr. Swenson skjuler.
Marina ved ikke, at der i dette ældgamle hjørne af verden lurer farer, som kommer til at overgå hendes vildeste fantasi. Den unge forsker må lære at navigere i et territorium, hvor fornuften er sat ud af spil – og det er kun tiden, der kan vise, om dr. Swenson har lært hende nok.
Mirakelfloden er en fortælling om kærlighed, vanvid og frygt og om de dilemmaer, der opstår, når videnskaben kolliderer med vores forestillinger om fornuft og etik.
"Vær forberedt på mirakler, når du læser Ann Patchetts romaner." - New York Times
OM FORFATTEREN
Ann Patchett er en bemærkelsesværdig historiefortæller, som med stort overskud forener den under- holdende pageturner med et overvældende litterært talent. Ann Patchett bor i Nashville, Tennes- see og er forfatter til fem romaner og har bl.a. vundet The Orange Prize for Fiction. Hun skriver for New York Times Magazine, ELLE, GQ, The Financial Times, The Paris Review og Vogue.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mirakelfloden

Mirakelfloden