Mohammed & Grete Forstør

Mohammed & Grete (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Manu Sareen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-10-24
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Illustrator: Peter Dam
Oplæser: Manu Sareen
ISBN-13: 9788711450598
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 20634 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hardback
129,95 kr
epub
60,70 kr
epub
43,10 kr
zip_mp3
43,95 kr

43,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Manu Sareen fortæller selv historien om "Hans og Gre-" - nåh nej - "Mohammed og Grete" i bedste Nørrebro-street-stil.
Mohammed bliver, i mod sin vilje, tvunget til at spille rollen som Hans i eventyret om Hans og Grete. Han synes, at både ham, der fortæller historien, Grete og hendes forældre taler ‘totalt nederen’ og synes desuden, at forældrene er mega lede, når de vil af med deres børn på den måde.
Men det viser sig at være helt okay, fordi de kommer nemlig til det sygeste hus, der er lavet af noget, der ligner shawarma. ‘Herre fråderen,’ siger Mohammed og går i gang med at spise, indtil heksen dukker op.
‘Totalt bitch,’ siger Mohammed, da han havner bag tremmer, men det lykkes ham at narre heksen og redde Grete, der seriøst vil tilbage til far og mor. Det fatter Mohammed ikke. Hun skulle sgu da bare ringe til kommunen og sige, at de er totalt for syge i deres hoveder, at de bare skulle hallalslagtes i stedet for.
Nej, det er ikke let at begå sig i et klassisk eventyr, når man til daglig er vant til at slå sine folder på Nørrebro...
OM FORFATTEREN
Manu Sareen er født i 1967 i Indien og opvokset i Danmark. Til daglig er Manu politiker for Det Radikale Venstre. Han har skrevet en lang række populære børnebøger med humoristisk fokus på indvandring og integration.
ANMELDERCITATER
"Denne minder om forfatterens egne Klods-Hassan og Hvad fætter gør er altid det rigtige, hvor klassiske eventyr også er bearbejdet med et humoristisk indvandrerfokus. God og sjov leg med og genfortælling af et klassisk eventyr." - Lektør Pia Petersen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mohammed & Grete

Mohammed & Grete