Muldvarpen (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Frank Jensen

Forlag: Lytteratur
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2018-01-25
Oplæser: Martin Johs. Møller
ISBN-13: 9788771899085
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 523916 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
En højaktuel spændingsroman om kampen mellem Vesten og Islamisk Stat skrevet af den tidligere operative chef for Politiets Efterretningstjeneste med stor overbevisning. Køb Muldvarpen som lydbog nu

Flere detaljer

Formater / udgaver
PRIS
116,90 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Om ”Muldvarpen” - lydbog
Muldvarpen af Frank Jensen er en selvstændig fortsættelse af Syrienkrigeren, som også findes som lydbog.
PET-agenten Hassan lever i USA under en ny identitet, efter at han afværgede en række terrorangreb i Europa. Selvom han er under FBI’s beskyttelse, er det lykkedes for Islamisk Stat at opspore ham, og de sender en dødspatrulje ud for at dræbe ham.
Efterretningsfolkene begynder at få den mistanke, at der enten i PET eller FBI må være en forræder, en muldvarp, der har røbet Hassans nye identitet og opholdssted. Det sætter en jagt i gang for at opspore muldvarpen, som man mener, må være styret af den kyniske terrorchef i Islamisk Stat, Hamid Abu Tayeb, som de vestlige efterretningstjenester forgæves har forsøgt at få ram på i årevis.
Da amerikanerne får oplysninger om flere forestående terrorangreb i Europa styret af Abu Tayeb, udtænker FBI og PET i fællesskab en dristig plan for at fange Hamid, hvor Hassan skal bruges som lokkedue. Men tingene udvikler sig langtfra som planlagt.
Uddrag af bogen
Pludselig gik det hele amok.
Mohammed 2 tændte lyset i soveværelset og pegede med pistolen på en kvinde, der med et ryk satte sig op i sengen.
Han brølede: ”Allahu akbar! Du dør i Guds navn, kuffar!”
Kvindens ansigt var gustenblegt, øjnene unaturligt opspilede, og hun skreg vildt af rædsel og forsøgte at dække overkroppen med dynen.
Mohammed 2 stirrede forvirret på kvinden, mens der blev tumult bag ham.
Hassan var i mørket gået ud i køkkenet for at drikke lidt vand, da de to terrorister trængte ind.
Han stod helt stille med tilbageholdt åndedræt og var med det samme klar over, at det umulige var sket – at hævnere fra Islamisk Stat havde opsporet ham. Han blev både kold og varm indvendig og mærkede, hvordan han begyndte at trække vejret stødvis, mens han forsøgte at danne sig et overblik over, hvor terroristerne befandt sig, og hvor mange de var.
Om forfatteren: Frank Jensen,
er tidligere operativ chef i PET. Han blev ansat i politiet i 1972 og fungerede som hemmelig agent i narkopolitiet i 1970’erne. I PET blev han specialist i kontraspionage. I 1988 var han leder af PET’s efterforskning mod Blekingegadebanden. Andre lederstillinger: chef for Kriminalteknisk Afdeling og Rejseholdets drabssektion. I samarbejde med bl.a. FBI introducerede han criminal profiling i Danmark. Leder af den danske indsats under tsunamien i Sydøstasien. Frank Jensen blev pensioneret i 2012 og arbejder nu som kommentator på TV 2 i efterretningssager. Han har tidligere udgivet krimierne Organisationen (1984), Som et blik fra Helvede (2013) og Syrienkrigeren (2017).
”Muldvarpen” er indlæst som lydbog af Martin Johs. Møller
i 2017 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studio

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Muldvarpen

Muldvarpen

En højaktuel spændingsroman om kampen mellem Vesten og Islamisk Stat skrevet af den tidligere operative chef for Politiets Efterretningstjeneste med stor overbevisning. Køb Muldvarpen som lydbog nu