Obama City. Et portræt af Washington DC Forstør

Obama City. Et portræt af Washington DC (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Torsten Jansen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2009-12-30
Udgiver: Audioteket
Medforfattere: Torsten Jansen, Cathrine Gyldensted
Oplæser: Andreas P. Nielsen
ISBN-13: 9788764503708
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 130645 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Obama City er en bog om Washington DC – et kærligt, kritisk og til tider kynisk portræt af USA´s hovedstad. Det er bogen for alle, som vil forstå, hvordan Washington DC fungerer indefra.
Hvordan opererer lobbyister, diplomater, politikere og journalister i forhold til hinanden? Hvordan er magtens spilleregler? Hvordan er livet for byens fattigste? Hvordan foregår byens dekadente og overdådige selskabsliv?
Disse og mange andre spørgsmål får vi svar på gennem interviews med en række af byens vigtigste aktører. Lydbogen bringer desuden reportager fra Washingtons mange og forskelligartede kvarterer, den går bag kulisserne og portrætterer hverdagen for den almindelige befolkning i verdens mest magtfulde by.
CATHRINE GYLDENSTED er journalist og arbejder blandt andet som korrespondent for DR i Washington. Hun har tidligere været journalist på Tv-Avisen, undersøgende reporter på DR´s Søndagsmagasinet, samt redaktionschef på Nordjyske Medier/København.
TORSTEN JANSEN er presse- og kulturattaché på den danske ambassade i Washington DC. Fra 1996-2001 var han korrespondent for Tv-Avisen i USA, hvor han blandt andet dækkede Bill Clintons genvalg og valget af George W. Bush. Desuden har Torsten Jansen i en årrække været chef for DR’s udlandsredaktion, DR’s udlandsmagasin Horisont samt studievært på Tv-Avisen.
"Bogen giver et ualmindeligt alsidigt og levende indblik i det historiske, politiske, kulturelle og sociale Washington." - Anny Skov Madsen, lektør.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Obama City. Et portræt af Washington DC

Obama City. Et portræt af Washington DC