Øjeblikkets mester Forstør
Kategorier / sektioner:

Øjeblikkets mester (Lydbog, MP3 CD)

Af: Nina Belling

Forlag: Lytteratur
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Serietitel: Slægten
Dato for udgivelse: 12-4-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Nr. i serien: Bind: 11,
ISBN-13: 9788770897181
Produkt type: Lydbog
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Formater / udgaver

Hæftet
155,75 kr
MP3 CD
179,00 kr
CD
165,15 kr

179,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Slægten er et historisk univers, som gennem den fiktive adelsslægt Dane fortæller Danmarkshistorien fra 1000-tallet til vor tid.
Dane-slægten møder alle de store personligheder og deltager i krige, intriger og begivenheder, som får afgørende betydning for historiens gang.
Slægten er udviklet af Det Historiske Hus.
Fortællingen foregår i Christian IVs storhedstid, hvor Danmark bevæger sig fra renæssancen til barokken. Udadtil er det en turbulent periode, hvor landet jævnligt ligger i krig med Sverige og kejseren i Tyskland. Samtidig er Chrisrian IV den store bygmester, hvilket fører til en gennemgribende arkitektonisk forandring af hovedstaden.
Tvillingerne Jørgen og Christian Dane er forskellige som nat og dag. Christian uddanner sig til officer, vier sit liv til kongelig tro tjeneste, og stifter tidligt familie. Jørgen er drømmeren og perfektionisten, der søger anerkendelse som arkitekt og kunstner. Han er ombejlet af kvinder, men ingen kan fastholde ham. Da han involveres i byggeriet af Børsen og udsmykningen af loftet i Rosenborg Slot, kommer han tæt på kongens inderkreds og indleder et forhold til hans hustru, Kirsten Munk. Jørgen får til opgave at male hendes portræt. Engagementet i maleriet udvikler sig til en livsopgave, men da Kirsten Munk fører ham bag lyset, er skuffelsen næsten uoverkommelig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Øjeblikkets mester

Øjeblikkets mester