Øvelser i afsked: En coronakrønike (Lydbog, Zip_mp3, Dansk)

Af: Carsten Jensen


Forlag: JP/Politikens Forlag
Format: zip_mp3
Type: Lydbog
Sprog: Dansk
Oplæser: Carsten Jensen
ISBN-13: 9788740067866
Udgave: 1. lydbogsudgave
Udgivelsesdato: 23-11-2020
Udgiver: Politikens Forlag
Spilletid: 665 Minutter
Filtype: zip_mp3
Filstørrelse: 477366 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
<i>Øvelser i afsked</i> er en bog om afsked, både den personlige og den globale, hvor vi alle er tvunget ud i en helt ny, udsat position. Sorg er et ukendt land, og det er en pandemi også. Ensomhed, eftertanke og en følelse af tab har de til fælles. Øvelser i afsked er også en bog om livsperspektiver, der lukker sig, mens andre åbner, og en historisk situation, der kræver nye spørgsmål og svar. <br> Lydbogen er indlæst af Carsten Jensen selv.
PRIS
143,70 kr

Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Lydbogen er indlæst af Carsten Jensen selv.
En måned før coronaen ramte, mistede Carsten Jensen sin stedsøn, som kun blev 25 år. Carsten forelæste på et universitet i Los Angeles, hvor han var engageret i en tæt dialog med sine unge studerende om deres håb og drømme for fremtiden. Tilbage i selvisolation i et nedlukket Danmark besluttede han sig for at dokumentere pandemien. Hvad tænkte vi, imens den stod på? Hvad er vores forventninger, når den slutter?
Øvelser i afsked er en bog om afsked, både den personlige og den globale, hvor vi alle er tvunget ud i en helt ny, udsat position. Sorg er et ukendt land, og det er en pandemi også. Ensomhed, eftertanke og en følelse af tab har de til fælles. Øvelser i afsked er også en bog om livsperspektiver, der lukker sig, mens andre åbner, og en historisk situation, der kræver nye spørgsmål og svar.

Anmeldelser (0)