Over mit lig Forstør

Over mit lig (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Mikkel Birkegaard

Forlag: Lytteratur
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-06-28
Oplæser: Dan Schlosser
ISBN-13: 9788771307283
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 196850 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Nervepirrende hriller af forfatteren til Libri di Luca - en af alle tiders mest succesrige danske debutromaner, solgt til udgivelse i 18 lande.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
89,40 kr
MP3 CD
179,00 kr
Lydbog CD
165,15 kr
zip_mp3
104,50 kr

104,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Frank Føns er succesrig gyserforfatter. I sine romaner afliver han sine ofre på bestialsk vis. Nu bliver han selv jagtet af en morder... Frank skriver sine bøger i et sommerhus på Sjællands nordkyst, hvor han bor alene - fjernt fra storbyen og sin fortid. Men han kan ikke skjule sig for evigt. En morgen får Frank en opringning fra sin politikontakt på Station City i København. Man har fundet et kvindelig i Gilleleje Havn, tæt på hvor Frank bor. Drabsmetoden er en fuldstændig kopi af det brutale mord i hans nye, endnu ikke udkomne bog. Men hvem kender til plottet i hans nye roman? Og hvorfor overhovedet kopiere bogens mord? Snart efter bliver der begået endnu et mord, som også er kopieret i mindste detalje fra en af Franks tidligere romaner. Inden Frank ser sig om, har han en psykopatisk morder i hælene - og han går efter det mest dyrebare, Frank har.... Nervepirrende hriller af forfatteren til Libri di Luca - en af alle tiders mest succesrige danske debutromaner, solgt til udgivelse i 18 lande. Mikkel Birkegaard har i 2013 skiftet gys ud med en eventyrroman som foregår i 1840'ernes København. Hør også Drømmenes bog spændende bøger, forfattere, Danmark, 2000-2009

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Over mit lig

Over mit lig

Nervepirrende hriller af forfatteren til Libri di Luca - en af alle tiders mest succesrige danske debutromaner, solgt til udgivelse i 18 lande.