Pepino - bjørnen der spillede violin (Lydbog, Zip_mp3, Dansk)

Af: Bente Klerke


Forlag: ABC Forlag
Format: zip_mp3
Type: Lydbog
Sprog: Dansk
Oplæser: Bente Klerke
ISBN-13: 9788779167759
Udgave: 1. udgave, lydbog
Udgivelsesdato: 30-03-2020
Spilletid: 76 Minutter
Illustrator: Bente Klerke
Filtype: zip_mp3
Filstørrelse: 68853 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Bjørnen Pepino kan spille violin. Det har han og en gruppe hjemløse gadebørn lært af dirigenten Maestro Maggiore i Venedig. Han gav børnene et hjem, hørte deres livshistorier og lærte dem at spille musik i et orkester. Bibliotekerne (DBC) skriver: "Anbefales. En god traditionel højtlæsningsbog".
PRIS
215,50 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Pepino var en lille sort bjørn med store ører. Nogen ville måske kalde ham en bamse. Han boede først i Venedigs gader sammen med drengen Tino, men så flyttede de ind i huset hos en berømt dirigent sammen med en masse andre børn fra gaden. Dér lærte Pepino at spille violin, og dér mødte han gadehønen Pulcinella, som kunne sjippe. En dag besluttede Tino at rejse til England og tage Pepino med. Så måtte Pepino tage afsked med sine venner … Men alle steder i verden kan man finde nye venner – og blive fundet.

Fra 5 år - til højtlæsning. Bibliotekerne (DBC) skriver: "Varm poetisk historie om glæden ved musik og vigtigheden af at have god forståelse for hinanden og undgå fordomme. De douce stregtegninger passer godt til historien og har sin helt egen sødme og stille stemning. Flot og indbydende layout med god papirkvalitet”.

Anmeldelser (0)