Philida Forstør

Philida (lydbog, download, zip_mp3)

Af: André Brink

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-05-01
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Svend Ranild
Oplæser: Martin Johs. Møller
ISBN-13: 9788711331354
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 460248 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hardback
229,45 kr
epub
87,10 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At være slave er, at altbliver bestemt af nogle andre. Du skal bare høre efter, og gøre det de bestemmer. Du siger ikke nej. Du spørger ikke hvorfor. Du gør bare det, du får besked på. Men et eller andet sted i dit indre tænker du: Snart må den dag komme, hvor jeg kan sige: Det og det vil jeg gøre, og det og det vil jeg ikke gøre.
Slavekvinden Philida er mor til fire børn, som hun har med sin herres søn Francis. Men hun skal sælges til en anden herre, da Francis’ far har beordret ham til at gifte sig med en fin, hvid kvinde.
Året er 1832 og Sydafrika er fyldt med rygter om sætteslaverne fri. Philida beslutter sig for at risikere sit liv ved at indgive en klage mod Francis, der er løbet fra sit løfte om at sætte hende fri. Philida begynder dermed at afprøve grænserne for sin frihed. Philida er en uforglemmelig historie om en kvindes vilje til at overleve og være fri.
"Uforglemmelig historie om en kvindes vilje til at blive fri for slaveriet." - Litteratursiden
LEKTØRUDTALELSE
"Målgruppen er bred til fortællingen om den unge slavekvinde, der efter et fatalt svigt søger retfærdighed. Forfatteren er velkendt, sproget tilfredsstiller også kræsne læsere, og historiens autentiske baggrund udspiller sig i 1830'ernes Sydafrika. Sproget er smukt, kraftfuldt og letlæst, og med stærk, nuanceret personskildring. Smuk roman om strikkepigen Philida, der i tiden omkring 1830 var slave hos familien Brink i Sydafrika. Hendes forhold til sønnen Frans skulle føre til hendes frigivelse, men han svigter. Man kan kun blive grebet af denne poetisk kraftfulde skildring af Philidas vej til at generobre sin sjæl." - Lektør: Annemette Schønberg Johnsen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Philida

Philida