Pigen i sneen (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Torben Weinreich

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2019-01-22
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Torben Weinreich
ISBN-13: 9788726110685
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 152043 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Formater / udgaver
PRIS
60,70 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Karl prøvede, om han kunne se ind til branddammen, men det var for mørkt. Alting gled sammen i en sort, ensartet masse med nogle blåhvide skygger her og der. Han stod helt stille og overvejede, om han skulle fortsætte hen langs hegnet eller om han skulle gå tilbage gennem skoven og ud på plænen.
Da hørte han pludselig helt tæt ved, inde bag hegnet ved branddammen, en mellemting mellem et råb og en hvisken: "Karl!"
Han stivnede og holdt vejret og turde ingenting sige eller gøre."
I de sidste tre uger af 1957 ændrer Karls liv sig. Der er flyttet en ny familie ind på Lindegårdsvej i Charlottenlund, og Karl bliver hurtigt forelsket i familiens blinde datter, Gertrude. Karl kan med det samme mærke, at hun slet ikke er som alle andre.
"Pigen i sneen" er sidste del i Torben Weinreichs trilogi om børnene fra Lindegårdsvej 11 i Charlottenlund og deres opvækst i 1950‘erne. Bøgerne kan læses i forlængelse af hinanden eller hver for sig. Torben Weinreich (f. 1946) er en dansk forfatter og lærer. Han har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger og var mellem 1998 og 2004 leder af Center for Børnelitteratur Danmarks Pædagogiske Universitet i København.

Anmeldelser (0)