Relationer i organisationer: en verden til forskel Forstør
Kategorier / sektioner:

Relationer i organisationer: en verden til forskel (Lydbog, Lydbog)

Af: Gitte Haslebo

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag
Format: Lydbog
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Dato for udgivelse: 15-11-2009
Udgivelse: 2. udgave, 2009.
Oplæser: Annette Grunnet
ISBN-13: 9788777066528
Produkt type: Lydbog
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 2
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Hæftet
347,00 kr
epub
290,50 kr
Lydbog
99,00 kr

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det hverdagssprog, vi møder andre med, har ofte utilsigtede negative virkninger på vores indbyrdes relationer, fordi vi kommer til at fokusere på det enkelte individ frem for relationer, på årsagsforklaringer frem for fælles forståelse og på tildeling af skyld frem for tilkendegivelse af anerkendelse og værdighed.
Erhvervspsykologisk konsulent Gitte Haslebo udfordrer den traditionelle psykologi og måden, hvorpå vores kultur forsøger at forstå og udvikle det enkelte indvidi, de indbyrdes relationer og organisationer. Samtidig præsenteres nye begrebet, der kan indgå i et mere respektfuldt, rummeligt og kraftfuldt sprog.
Samlet spilletid: 11 timer 56 minutter.
Bogen igennem omsættes de systemiske, anerkendende, narrative og socialkonstruktionistiske begrebet til kontrket praksis bla. ved hjælp af mange illustrative historier, der belyses både fra lederens, medarbejderens og konsulentens perspektiv. Forfatteren problematiserer de gængse metoder til at fremme personlig udvikling, løse problmer og afgøre konfliker i organisationer og breder i stedet en vifte af alternative metoder ud, der kan skabe relationelt ansvar, dialog og læring.
Bogen henvender sig til ledere, medarbejdere samt interne og eksterne konsulenter, der har brug for nye metoder til at skabe læring og udvikling i organisationer. Studerende med interesse for erhvervspsykologi, organisationsteori, kommunikation, retorik, ledelse, personalepolitik og organisationsudvikling vil også få glæde af bogen,

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Relationer i organisationer: en verden til forskel

Relationer i organisationer: en verden til forskel