Rent bord (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Carsten Clante

Forlag: Audioteket
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2011-09-02
Udgiver: Audioteket
Oplæser: Thomas Gulstad
ISBN-13: 9788764505719
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 170706 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Formater / udgaver
PRIS
88,00 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Efter et langt og broget liv blandt jyder og københavnere, fiskere, præster og kapellaner, tømrere og købmænd, skolelærere, journalister og filmfolk, sygeplejesker, læger og irakiske flygtninge bokser Hans Hartmann stadig med sine kvababbelser over et muligt fejtrin i sin ungdom, hvor han som landsbyskolelærer i Vestjylland har været lidt for tæt på en af sine kvindelige elever. Eller har han?
Vi får historien fra dengang. Trakasserierne mellem den purunge københavnervikar og fiskerbefolkningen, hans hovedkuldse flugt tilbage til studierne i København og fristelserne fra popverdenen og de lettjente penge. Det bliver også fortællingen om Hans Hartmanns senere Virum-liv som ugeblads- og filmforfatter, hans kones voldsomme afsked med ægteskabet, hans nagende forsæt om at gøre godt, hvad han har forbrudt (hvis han har!), kompenseret ved velmenende hjælpeaktioner overfor sine nærmeste: Bl.a. eks-kommunisten og journalisten Olav og en sprød og kvæstet kvinde, der sætter sig tungt på ham med sin skrøbelighed, en strandet irakisk flygtning og en fordrukken overlæge, som kører galt og afsoner i Horserød-lejren.
Ringen sluttes. Vil det omsider lykkes vor plagede helt at få ryddet op i sit liv og få gjort rent bord?
"Rent bord er en roman i allerbedste danske, realistiske tradition, en velskrevet og dybt troværdig skildring af den nærmeste fortid" - Bent Vinn Nielsen, forfatter Carsten Clante (f. 1934). Forfatter og tidligere indenrigsredaktør på DR. Medredaktør på magasinet KulturNyt, og instruktør af dokumentarfilmene "Den hårde sandhed" om Tage Skou Hansens forfatterskab og "Der er stof i os" om narkomani. Carsten Clante er forfatter til fire romaner.

Anmeldelser (0)