Sigma-gåden Forstør

Sigma-gåden (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Robert Ludlum

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-11-15
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Fjord Trier Hansen
ISBN-13: 9788711344545
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 992084 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den velhavende amerikanske børsmægler Ben Hartman er på ferie i Schweiz, hvor han pludselig ser en gammel studiekammerat, Jimmy Cavanaugh, på gaden. De smiler til hinanden, men pludselig trækker Jimmy en revolver og skyder mod Ben, der forskrækket flygter væk.
Det udarter sig til en jagt gennem byens gader og ender i et indkøbscenter, hvor Ben får vristet revolveren fra Jimmy og skyder ham. Jimmy synker død om, og Ben stavrer dybt rystet ud og får fat i politiet. Men da de kommer tilbage til centret, er der ikke noget lig.
Den amerikanske efterretningskvinde Anna Navarro bliver også forfulgt af en morder og overlever kun på grund af held og hurtige reaktioner. Hun er på en opgave med at finde ud af, hvorfor en række ældre mænd er blevet myrdet rundt omkring i verden. Den eneste forbindelse, der er mellem disse mænd, er, at de alle har været medlem af den hemmelige organisation Sigma.
Og da Bens og Annas veje mødes, finder de til deres skræk ud af, at denne organisation har udført rædselsvækkende eksperimenter på levende mennesker.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sigma-gåden

Sigma-gåden