Six of Crows (2) - Det korrupte rige (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Leigh Bardugo

Forlag: CarlsenPuls
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2019-01-07
Udgiver: CarlsenPuls
Oplæser: Thomas Jacob Clausen
ISBN-13: 9788726069013
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 626787 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Formater / udgaver
PRIS
60,70 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Dér på den anden side af siloerne, lå sygebåden, lastet til randen med lig. Erkendelserne pulserede gennem Nina. Hun kunne ikke fornemme hjerteslag eller varmt blod i kroppene, men hun kunne fornemme noget andet, noget mere..."
Kaz og hans hold har gennemført århundredets mest dristige kup - og er kommet ud af det med livet i behold. Men i stedet for at læne sig tilbage og nyde frugten af deres hårde arbejde, finder de ud af, at de må kæmpe for deres liv. De er blevet snydt og svækket, og holdets gejst og ressourcer er ved at nå et nulpunkt.
Magtfulde kræfter fra hele verden samles i Ketterdam for at finde hemmeligheden bag det farlige stof jurda parem og på samme tid udfordre Kaz på hans evner og ikke mindst hans holds skrøbelige loyalitet.
En krig ulmer i byens mørke og krogede gader - en kamp om genoprejsning og hævn, som vil afgøre Grisha-verdenens skæbne.
Sidste og afsluttende bind i New York Times-bestsellerserien "Six of Crows." Leigh Bardugo har tidligere udgivet "Grisha"-trilogien, der ligesom "Six of Crows" har ligget på New York Times’ bestsellerliste. Hun er født i Jerusalem, vokset op i Los Angeles, læste på Yale og har arbejdet med marketing, journalistik, makeup og special effects. I dag bor og arbejder hun i Hollywood, hvor hun bl.a. synger i et band.

Anmeldelser (0)