Sku det være en anden gang (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Sarah Skyt Persson

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2019-08-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Sarah Skyt Persson
ISBN-13: 9788726264197
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 155399 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Formater / udgaver
PRIS
131,10 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Der er morgenmøde i Sydbanks privatafdeling. Maria står mellem de ansatte i det farvekoordinerede kontormiljø, beige, hvid og sort, og betragter afdelingslederen Jan. Han gør status over udlån og peger på en skærm med en opadgående kurve. Hænderne er brede og en smule behårede, og Maria ved, hvor blødt deres kærtegn kan være, hvor fast de kan gribe om arme og talje og baller, men det forsøger hun ikke at tænke på. Hun forsøger at lytte, når han siger, at den næste måned bliver krævende. 1. december er lige om hjørnet, og allerede nu er aktiviteten hektisk."
"Sku‘ det være en anden gang" er en satirisk samtidsroman om livet i provinsen for en ung kvinde.
Maria arbejder som kasserer i Sydbank i Herning. Hun er single og barnløs og har en affære med sin gifte chef, mens hendes grænseoverskridende mor håbefuldt dækker op til en eventuel svigersøn ved familiefødselsdagene. Livet er ikke helt blevet, som Maria havde forestillet sig. Herning er en by, hvor der tænkes stort, men det kan godt være et pres med al den succes, synes hun. Ikke engang øvelserne fra et mindfulness-kursus hjælper.
Bogen foregår i en uge omkring den 1. december, hvor personalet gør klar til den årlige julefrokost. Sarah Skyt Persson (f. 1985) er født og opvokset i Herning. Hun arbejdede som piccoline og kasserer i Sydbank i Herning, inden hun flyttede til København og blev cand.mag. i dansk og filosofi. "Sku‘ det være en anden gang" er hendes debutroman.

Anmeldelser (0)