Søster Carrie, 2 Forstør

Søster Carrie, 2 (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Theodore Dreiser

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-02-27
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Oversætter: Tom Kristensen
Oplæser: Kristina Pfeil Nielsen
ISBN-13: 9788711757857
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 313825 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Carrie har succes i et dillettantstykke på teateret. Igennem Drouet møder hun den smukke og velansete Hurstwood, der betages fuldstændig af hende. De forelsker sig. Uden Carrie ved det, stjæler Hurstwood af kassen på sit arbejde og bortfører hende. De bosætter sig i New York, uden at Hurstwood finder noget job. I takt med at pengene slipper op, falder den smukke mand fra hinanden. Til gengæld begynder Carrie at få arbejde i teaterverdenen. Igen får hun mulighed for at slippe ud af en ellers så grå hverdag. Men er dét lykken?
Dreiser beskriver på sin fine og banebrydende amerikansk naturalistiske facon, hvor svært det er at forcere skellene mellem mænd og kvinder, rig og fattig i det amerikanske samfund. Hvor stor en kamp det kan være at tjene til livets opretholdelse – og hvor meningsløst den samme kamp kan synes, når man har til overflod og er ensom. Prisen for ens egen ret kan være høj.
Theodore Dreisers forfatterskab anses for at være i liga med F. Scott Fitzgerald, John Don Passos og Sherwood Anderson blandt moderne amerikanske forfattere.
Søster Carrie er oversat af vores egen Tom Kristensen. Han beskrev Dreisers bøger som nogen, man oplever, mere end man læser dem.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Søster Carrie, 2

Søster Carrie, 2