Som de vil ha' dig Forstør

Som de vil ha' dig (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Martha Christensen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-10-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Elise Munch-Petersen
ISBN-13: 9788711343203
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 335327 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
60,70 kr
zip_mp3
93,45 kr

93,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Som de vil ha’ dig er en roman, der udspiller sig i et isoleret drengehjem, hvor flertallets tyranni hersker overfor den svage i gruppen.
Bogen var Martha Christensens gennembrudsroman med den hårde og sørgelige historie om, hvordan en gruppe svage børns sammenhold skabes gennem udpegning af en syndebuk. Romanen viser med al tydelig gru, hvordan behandlersystemet selv er med til at skabe tabere og deres kranke skæbne.
Med faglig baggrund i socialsektoren talte Martha Christensen i en lang række ligefremt realistiske romaner og noveller med lavmælt indignation de afvigende og oversete gruppers sag. Debutromanen Vær god ved Remond (1962) og Tusindfryd (1984) handler således begge om åndssvages problemer, og Som de vil ha' dig (1974) om konflikter på en drengeinstitution.
"Martha Christensens stemme er så meget mere intens, som den er dæmpet, hendes drama så meget større som det skjuler sig i det små. ... Hvor hun kan indleve sig, afkode livets dets signaler, antyde dets drama - og hugge skånselsløst afslørende til, når tiden er inde." - Bjørn Bredal, Politiken
Martha Christensen (1926-95) har skrevet en lang række romaner og noveller. I 1987 blev hun kåret til Årets forfatter. Hun modtog Boghandlernes Gyldne Laurbær for romanen Dansen med Regitze. I 1989 blev hun valgt til Danskernes Ynglingsforfatter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Som de vil ha' dig

Som de vil ha' dig