Sortemesse Forstør

Sortemesse (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Linda Nørgaard Framke

Forlag: Lytteratur
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2016-09-30
Oplæser: Stine Prætorius
ISBN-13: 9788771892376
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 316545 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
I 1990 udfører en gruppe unge en såkaldt sortemesse. Gruppen er ledet af Damian som tilbeder Satan, det er en temmelig voldsom scene der indleder denne krimi.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
217,45 kr
epub
164,95 kr
epub
67,40 kr
zip_mp3
99,00 kr

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I 1990 udfører en gruppe unge en såkaldt sortemesse. Gruppen er ledet af Damian som tilbeder Satan, det er en temmelig voldsom scene der indleder denne krimi. Gruppen glider fra hinanden, men mange år senere dukker gruppens hemmelige tegn, som kun et lille antal mennesker kender til, op i en mordsag. Anita Sloth, der i sin tid var centrum i ritualet, er i mellemtiden blevet religionsforsker, og politiet kontakter hende for at få hjælp til opklaringsarbejdet.
I stedet for at afsløre alt, hvad hun ved, giver hun sig til selv at opsøge sine tidligere venner for at finde ud af hvem af dem, der kan være indblandet i sagen.
Sortemesse foregår i og omkring Århus og følger en række forskellige sideløbende spor og en række forskellige personer, der engang kendte hinanden. Det er en temmelig voldsom indgang til historien ”Sortemesse” er indlæst af Stine Prætorius
i 2016 for Lytteratur hos AV Forlaget i 2016

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sortemesse

Sortemesse

I 1990 udfører en gruppe unge en såkaldt sortemesse. Gruppen er ledet af Damian som tilbeder Satan, det er en temmelig voldsom scene der indleder denne krimi.