Spillet med Mr. X (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: – Olrik

Forlag: Lust
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Serietitel: LUST
Dato for udgivelse: 2019-01-24
Udgiver: LUST
Oplæser: Mia Svane
ISBN-13: 9788726109641
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 33516 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Formater / udgaver
PRIS
16,70 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Der bippede en sms ind på min mobil. Jeg skulle slet ikke have kigget på den og tog mest fat i mobilen for at slukke for dens lyd, så det ikke ville forstyrre samtalen. Men jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at se på sms‘en:
"Ingen andre kvinder kan være så våd og stram på én gang. Min krop savner din, så det gør ondt. P."
Det er lige netop den slags sms‘er, man ikke skal få på vej til en vigtig medarbejdersamtale. Hvordan skal man argumentere for, at man skal have lønforhøjelse, når man ikke kan andet end at fnise som en lille skolepige og tænke på de voldsomme orgasmer, man har fået med sin tidligere chef, der ud af det blå skriver til en? Og er det ikke utroligt, hvordan en enkelt sms kan vende op og ned på hele ens liv, der ellers lige gik så godt?
Novellen er udgivet i samarbejde med den svenske filmproducer Erika Lust. Hendes formål er at skildre menneskets natur og mangfoldighed gennem fortællinger om passion, intimitet, kærlighed og lyst i en kombination af stærke historier og erotisk komedie. Olrik er forfatter til en række erotiske noveller, blandt andet Doktorleg, Nymfen og faunerne, Den røde diamant, Spillet med Mr. X og Spansk sommer.

Anmeldelser (0)