Nedsat pris! Stalkeren Forstør
Kategorier / sektioner:

Stalkeren (Multimedia, CD)

Af: Chris Carter

Forlag: Jentas
Format: CD
Sprog: Dansk
Serietitel: Robert Hunter-serien
Dato for udgivelse: 3-5-2013
Udgivelse: 2. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: 3,
Oversætter: Per Vadmand
ISBN-13: 9788776778125
Produkt type: Multimedia
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jentas - Omslagsillustrator: Jentas
Originaltitel: The Night Stalker
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 4

Mangler pt.

Formater / udgaver

Paperback
129,95 kr
epub
114,15 kr
MP3 CD
118,45 kr
zip_mp3
137,50 kr
CD
157,95 kr

157,95 kr

-21%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

#3 i Robert Hunter-serien
Han iagttager, han venter, han dræber.
Liget af en ung, uidentificeret kvinde findes i en nedlagt slagterforretning, og dødsårsagen er uvis. Hendes krop synes urørt, men hendes læber er omhyggeligt syet sammen. Under obduktionen bliver situationens alvor og rædsel for alvor klar, og kriminalassistent Hunter fra Los Angeles politis specialenhed tilkaldes for at overtage efterforskningen. 
Da Hunter finder ud af, at denne har forbindelse med en sag om en anden forsvundet person, som efterforskes af den knivskarpe Whitney Meyers, får Hunter mistanke om, at der er tale om en langt større sag, og at morderen holder adskillige kvinder som gidsler. Snart indleder Hunter jagten på en særdeles uhyggelig morder - en morder med en forkvaklet besættelse og for hvem kærlighed er blevet til had.
Anmeldelser af denne bog:
”Så røg nattesøvnen igen. Igen troede jeg at man lige kunne læse et par kapitler og så give sig hen i Morfeus arme. Så lad det være en advarsel. Begynd ikke på Chris Carters Stalkeren, før du skal sove ! Det koster nemlig din nattesøvn. Det eneste jeg vil skrive: SNYD IKKE JER SELV FOR DETTE KRIMIDRAMA AF DIMENSIONER !”  
 Krimi-Cirklen     
”Det er en spændende og grum krimi. Der bliver ikke sparet på de uhyggelige detaljer, og forfatteren har en livlig fantasi, når han skal tage livet af sine ofre. De får hver især deres helt eget personlige endeligt, som har en dybere mening. Forkvaklet og udtænkt i en morders forvrængede billede af kærlighed ... Kan man lide at læse bloddryppende krimier om seriemordere, er Chris Carters serie en god kandidat til listen over bøger, der kan nydes i sofaen.”
Litteratursiden.dk
“Spændende amerikansk thriller, der er værd at bruge en weekend eller nogle ferietimer på. Det er en rigtig page-turner, som mange læsere kan være godt underholdt og adspredt af.”
Dansk BiblioteksCenter

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stalkeren

Stalkeren