Støvlet-Cathrine - Den gale konges elskerinde Forstør

Støvlet-Cathrine - Den gale konges elskerinde (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Theodor Ewald

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-09-21
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Randi Winther
ISBN-13: 9788711474945
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 259062 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Anna Cathrine bliver født som uægte datter af Prins Georg Ludvig af Braunschweig-Bevern. Prinsen betaler en oberstløjtnant for at tage sig af datterens opdragelse. Men da den kongelige fader dør, slipper pengene op. Den unge Anna Cathrine må rejse alene til hovedstaden, hvor hendes mor bor.
Moderen, prinsens tidligere elskerinde, ernærer sig som støvlemager. Anna Cathrine får derfor øgenavnet Støvlet-Cathrine. Støvlet-Cathrine bliver snart en del af byens forlystelsesliv. Hun formår at sno både rigmænd og adelsmænd om sin lillefinger, og de betaler gerne for en nat i hendes selskab.
Kong Christian VII er berygtet for sine natlige svireture gennem København. Ved en tilfældighed møder han og Cathrine hinanden. Der opstår snart et lidenskabeligt forhold mellem den gale konge og den uægte prinsedatter. Men der er mange i hoffet, der ønsker at afbryde affæren...
Forfatterfamilien Ewald står bag nogle af de mest læste romaner om betydningsfulde skikkelser i Danmarkshistorien. Faderen Herman Frederik Ewald (1821-1908) skrev blandt andet om Griffenfeld. Sønnerne Theodor Ewald (1874-1923) og Carl Ewald (1856-1908) fokuserede især på Danmarks stærke kvinder. Det blev til en serie af bøger om "Danske dronninger uden krone", som omhandler kongernes elskerinder og hustruer - markante kvinder, der har spillet en større rolle i historien, end man skulle tro.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Støvlet-Cathrine - Den gale konges elskerinde

Støvlet-Cathrine - Den gale konges elskerinde