Sumobrødre Forstør
Kategorier / sektioner:

Sumobrødre (Lydbog, MP3 CD)

Af: Morten Ramsland

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2-2-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788702104783
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Camilla Jørgensen, Sarah Green
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

epub
113,45 kr
MP3 CD
99,95 kr
MP3 CD
231,75 kr

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Året er 1981, stedet er Paradishaven, et rækkehuskvarter i Odense, hvor 11-årige Lars bor med sin familie. Det meste af tiden tilbringer han med sine kammerater. De spiller tennis med skrubtudser. De laver mærkelige ting med hunde. De leger hemmelige sumobryderlege bag nedrullede gardiner. Men først og fremmest tæver de de små og er på evig flugt fra de store.
For Paradishaven er ikke ligefrem et paradis. I kvarteret hersker én lov, og den hedder tæsk. Med tiden forstyrres Lars´ barneverden af en række syner, som får spørgsmål til at trænge sig på: Hvorfor må han ikke se sine bedsteforældre? Hvorfor ligger far ind imellem lammet på stuegulvet og stirrer op i luften med vilde øjne? Små og store skeletter rasler ud af skabet. Og Lars får andre ting at slås med.
Sumobrødre handler om at være dreng og blive bare en lille smule voksen. Med humor og indlevelse giver romanen et billede af en sumobrors på én gang brutale og uskyldige verden.
Morten Ramsland debuterede i 1993 med digtsamlingen Når fuglene driver bort, og fik sit store gennembrud i 2005 med slægtsromanen Hundehoved, der indbragte ham ´Boghandlernes gyldne Laurbær´, ´Læsernes Bogpris´ og ´P2 Romanprisen´.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sumobrødre

Sumobrødre