Nedsat pris! Svinehunde Forstør
Kategorier / sektioner:

Svinehunde (Lydbog, MP3 CD)

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Sideantal: 1
Dato for udgivelse: 18-3-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Medforfattere: Lotte Hammer, Søren Hammer
Oplæser: Karsten Pharao
ISBN-13: 9788702091106
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Forfattere: Lotte Hammer, Søren Hammer - Omslagsgrafiker: Peter Stoltze
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

200,00 kr

-99,00 kr

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En tidlig mandag morgen gør to børn et grusomt fund: I gymnastiksalen på deres skole i Bagsværd finder de ligene af fem nøgne og stærkt maltrakterede mænd, som med matematisk præcision hænger ned fra salens loft. Det ligner mest af alt en offentlig henrettelse.
Chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans team fra drabsafdelingen ankommer fra København. Og afhøringer blandt skolens personale kaster hurtigt mistanken på skolens pedel: den lettere alkoholiserede, men begavede Per Clausen. Tilsyneladende kender han mere til de bestialske drab, end han vil ud med. Men hvad er motivet, og hvorfor dette spektakulære sceneri? Og kan Per Clausen have handlet helt på egen hånd?
Hurtigt bliver det klart for Konrad Simonsen, at der må lægges låg på sagen for at hindre en blodtørstig dagspresse og menneskehob i at spolere efterforskningen. Men andre - stærkere - kræfter synes at have en anden dagsorden. 
Lydbogen er indlæst af Karsten Pharao, der er tidligere programvært på Danmarks Radio og populær indlæser af lydbøger. Politiken skrev eksempelvis om hans indlæsning af Henning Mankells Den urolige mand: »... ja, alt i alt må man sande, at her er det levende ord bedre end det skrevne, lydbogen bedre end bogen.«

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Svinehunde

Svinehunde