Tavse skrig (Lydbog, Zip_mp3, Dansk)

Af: Angela Marsons


Forlag: Jentas
Format: zip_mp3
Type: Lydbog
Sprog: Dansk
Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
ISBN-13: 9788771075403
Udgivelsesdato: 11-01-2018
Serie: Kim Stone
Serienummer: 1
Spilletid: 557 Minutter
Oversætter: Stig W. Jørgensen
Filtype: zip_mp3
Filstørrelse: 402340 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Det her er en fantastisk debut af Marsons… Det her er en virkelig spændende bog, med massere af vendinger og drejninger, og jeg kan varmt anbefale den.<br> The Laughing Librarian<br>
PRIS
143,70 kr

Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Selv de mørkeste hemmeligheder kan ikke ligge begravet for altid ...
Fem skikkelser står forsamlet om en lav grav. De havde alle sammen skiftedes til at grave. Et hul i voksen størrelse ville have taget længere. Et uskyldigt liv var blevet taget, men pagten var blevet indgået. Deres hemmeligheder ville blive begravet, forseglet med blod.
År senere bliver en skoleforstander fundet brutalt druknet, det første af en stribe makabre mord, der ryster Black Country.
Men da der bliver fundet ligrester ved et tidligere børnehjem, kommer foruroligende hemmeligheder også for dagen. Det går snart op for kommissær Kim Stone, at hun er på jagt efter et sygt sind, der har dræbt over flere årtier.
Antallet af lig vokser, og Kim er nødt til at standse morderen, før vedkommende slår til igen. Men kan Kim, for at fange morderen, konfrontere dæmonerne fra sin egen fortid, før det er for sent?
Det her er en fantastisk debut af Marsons… Det her er en virkelig spændende bog, med massere af vendinger og drejninger, og jeg kan varmt anbefale den.
The Laughing Librarian
Normalt når jeg ser alle give en bog fem stjerner, tænker jeg er den virkelig så god? Tavse skrig er virkelig så god og mere til …
Book Addict Shaun
En fremragende debut af en selvsikker ny forfatter. Blændende skarp forstand med følelse, jeg nød virkelig turen sammen med D.I. Kim Stone, og jeg ser frem til den næste.
Mel Sherrat, forfatter
Jeg er fuldstændig vild med den! … Det er en af de bedste krimithrillers, jeg længe har læst ...
Fiona’s Book Reviews

Anmeldelser (0)