Nedsat pris! Tegnet
Kategorier / sektioner:

Tegnet (Lydbog, MP3 CD)

Af: Raymond Khoury

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Dato for udgivelse: 23-11-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Oplæser: Torsten Adler
ISBN-13: 9788702086584
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sarah Green - Omslagsillustrator: Forlaget Cicero
Originaltitel: The Sign
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Journalisten Gracie Logan befinder sig om bord på et forskningsskib i Antarktis for at filme en kæmpemæssig kælvende isbræ, da himlen i det samme oplyses af det særeste fænomen: En lyssfære kommer til syne, drejer hurtigere og hurtigere rundt over skibet og forsvinder så igen.
Gracie er hårdnakket ateist, men både hun og de andre ombordværende fyldes med ærefrygt. Mens resten af verden forsøger at finde ud af, hvad det var, man så, hører Gracie om en hellig mand, der aldrig har set fænomenet, men ikke desto mindre har afbilledet det igen og igen. Han kalder det for Tegnet og siger, at det er et vink fra Gud til menneskeheden om, at kursen må lægges om.
Men er det Gud, der vil i kontakt med sine skabninger? Eller er fænomenet menneskeskabt og et led i en ondsindet plan? Pludselig viser Tegnet sig flere steder på jorden, mens fanatiske trossamfund begynder at skændes om, hvis gud det er, der taler.
Den internationale bestsellerforfatter Raymond Khoury er tilbage med en superspændende roman om evig frelse - eller total ødelæggelse.
Lydbogen er indlæst af Torsten Adler, der er professionel indlæser. Han har i mange år indlæst romaner, noveller og digte for bl.a. Gyldendal. Han er kendt som speaker på store DR dokumentarprogrammer i tv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tegnet

Tegnet