TIGERBJERGET (Lydbog, Zip_mp3, Dansk)

Af: Nis Jakob

Forlag: Billige eBøger
Format: zip_mp3
Type: Lydbog
Sprog: Dansk
Oplæser: NIS JAKOB
ISBN-13: 9788792970800
Udgivelsesdato: 15-06-2016
Udgiver: JAKOBs Press
Spilletid: 396 Minutter
Filtype: zip_mp3
Filstørrelse: 279978 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
GRUSOM OG OVERRASKENDE pageturner om magt og ondskab "JEG SKAL INTET RØBE men kun på det kraftigste opfordre til at læse bogen. Den er voldsom svær at lægge væk, når man er gået igang, jeg måtte konstatere, at min normale sovetid blev udsat med adskillige timer." Bogrummet.dk "NIS JAKOB HAR SKREVET en fantastisk spændende kriminalroman som man bare ikke kan lægge fra sig. Den får de varmeste anbefalinger." Krimicirklen.dk "EFFEKTIV, kvik spænding for thrillerfans", skriver lektøren fra DBC til alle bibliotekerne. "Der er tale om let tilgængelig, effektiv spænding, som fortælles i mange korte kapitler i klart sprog. Synsvinklen skifter filmisk mellem de mange personer, hvis liv og hævnmotiv er direkte knyttet til den usympatiske greve." står der blandt andet i LEKTØRUDTALELSEN.
Formater / udgaver
PRIS
69,40 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

FREMRAGENDE PERSONBESKRIVELSER "Det var med en del forventning om god underholdning, at jeg kastede mig over “Tigerbjerget” …og jeg blev ikke skuffet. Skrivestilen er lun i alt sin grusomhed, og Nis Jakob får lavet nogle virkelig fremragende personbeskrivelser, så jeg som læser føler at mit kendskab til de enkelte aktører, er lige så dybt som havde de været en del af min omgangskreds. Det er en styrke, da mange personer hvirvles ind over hinanden." Bogrummet.dk

"KUNNE IKKE lægge den fra mig." "MERE INDHOLD end de fleste andre krimier. Nis Jakob har formået at skrive en spændende krimi, der samtidig er en blanding af familiekrønike og historisk roman, hvilket giver den noget mere indhold end de fleste andre krimier. Og som sædvanlig yderst velskrevet. Jeg er meget begejstret" Læsere.

"NIS JAKOB HAR skrevet en fantastisk spændende kriminalroman som man bare ikke kan lægge fra sig. Den får de varmeste anbefalinger." Krimicirklen.dk

"EFFEKTIV, kvik spænding for thrillerfans", skriver lektøren fra DBC til alle bibliotekerne. "Der er tale om let tilgængelig, effektiv spænding, som fortælles i mange korte kapitler i klart sprog. Synsvinklen skifter filmisk mellem de mange personer, hvis liv og hævnmotiv er direkte knyttet til den usympatiske greve." står der blandt andet i LEKTØRUDTALELSEN.

GRUSOM og overraskende pageturner om magt og ondskab

EN TIDLIG MORGEN i maj bliver den gamle patriark og lensgreve på Brochenborg ædt af den sibiriske hantiger i godsets zoo.

NOIGEN HAR bedøvet den 94-årige greve og fragtet den lamme mand ud til den sultne tiger, som nådesløst tager for sig af den uventede servering.

TEKSTFORFATTEREN, Janus, som er hyret til at skrive om Brochslægtens glorværdige historie, begynder at grave i grevskabets fortid, og skeletterne rasler ildevarslende bag slottets tykke mure.

FLERE PERSONER med tilknytning til greven har et motiv til at slå ham ihjel, men hvem har gjort det?

ER DET DEN israelske nazijæger, der er på sporet af grevens tid som lejrkommandant i en kz-lejr i Hviderusland under 2. Verdenskrig?

ER DET DEN uægte og hjemvendte grevesøn, der ikke vil finde sig i at hans homoseksualitet forhindrer ham iat arve godset?

ER DET GREVINDEN, der altid mangler penge til sit liv i overdreven luksus, eller er det den idealistiske chefzoolog, der ser grevens død som eneste udvej, hvis dyrene skal have et værdigt liv?

ELLER EN HELT ANDEN anden person, der også hader greven?

SPORENE FØRER TILBAGEi tiden til Hviderusland og Israel over New York og København og forbi en række unge kvinders mystiske forsvinden, som aldrig nogensinde er blevet opklaret.

Nis Jakob (f.1961) har skrevet 11 romaner siden 1999. Tigerbjerget handler om ondskab og magt. Romanen skildrer en række skæbner, en slægt og en lille del af det Danmark, vi troede, vi kendte

Anmeldelser (0)