Nedsat pris! Tilfældets gud
Kategorier / sektioner:

Tilfældets gud (Lydbog, MP3 CD, Dansk)

Af: Kirsten Thorup

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Sideantal: 315
Dato for udgivelse: 5-7-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oplæser: Jens Albinus
ISBN-13: 9788702115314
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Katrine Lihn
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ana har ofret alt for sin karriere i den danske afdeling af et internationalt finansfirma. Hun lever og ånder for sit arbejde. Begyndende stresssymptomer tvinger hende til at holde en pause fra arbejdspresset, og hun tager på en kort ferie til Gambia. På stranden ud for hotellet møder hun Mariama, en teenagepige, der sælger frugt og snacks.
Ana bliver stærkt anfægtet af pigens personlighed og mødet med fattigdommen i en fremmed, uigennemskuelig verden. Inden længe har hun fået kontakt med Mariamas familie og indvilger i at sponsere hendes skolegang, men det går ikke, som hun har forestillet sig. Mariama bliver til en besættelse for Ana, en besættelse, der vender op og ned på hendes liv. Hun er villig til at sætte alt til side for Mariama og hjælpe hende til Europa.
Efter mange forhindringer lykkes det endelig at få Mariama til London, hvor Ana i mellemtiden har slået sig ned. Mariamas ankomst bliver en voldsom følelsesmæssig udfordring for Ana. Og det ulige forhold mellem dem udvikler sig dramatisk. 
Tilfældets Gud er en roman om en globaliseret verden i bevægelse, om migration, om nord og syd, rige og fattige. Men først og fremmest handler Tilfældets Gud om en moderne karrierekvindes fatale møde med en ubønhørlig virkelighed, som hendes business class-tilværelse hidtil har beskyttet hende imod. Lydbogen er indlæst af Jens Albinus.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tilfældets gud

Tilfældets gud