Triggereffekten Forstør

Triggereffekten (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Wulf Dorn

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2012-10-08
Udgiver: Audioteket
Oplæser: Paul Becker
ISBN-13: 9788764506716
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 360499 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Triggereffekten er en virkelig anbefalelsesværdig og noget anderledes thriller, som er hurtigt læst, simpelthen fordi man har svært ved at lægge den fra sig. Den bør få en stor læserskare.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

61,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

EN BRUTALT MISHANDLET patient bliver et mareridt for psykiateren Ellen Roth: Kvinden hævder, at hun bliver forfulgt af ”Den sorte mand”. Kort efter indlæggelsen forsvinder kvinden sporløst under mystiske omstændigheder. Da Ellen begynder at bore i sagen, bliver hun også snart et mål for den ukendte forfølger. Han tvinger hende til en makaber leg – med hendes og patientens liv som indsats. Nu begynder en fortvivlet kamp for Ellen, og hun har ingen, hun kan stole på. Hvem er ”Den sorte mand”, der tilsyneladende ved alt om hende? Hvad er det for en grufuld hemmelighed, den mystiske patient er omgærdet med? Dybere og dybere, bliver Ellen viklet ind i en labyrint af angst, vold og paranoia. Og tiden løber... Forlaget skriver på bogforsiden, at Triggereffekten virker "som en Stephen King roman, filmatiseret af David Lynch". Det er faktisk et ganske præcist bud, og nok det, man kommer tættest på i en sammenligning ... Triggereffekten er en virkelig anbefalelsesværdig og noget anderledes thriller, som er hurtigt læst, simpelthen fordi man har svært ved at lægge den fra sig. Den bør få en stor læserskare. Michael Olsen, lektør

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Triggereffekten

Triggereffekten

Triggereffekten er en virkelig anbefalelsesværdig og noget anderledes thriller, som er hurtigt læst, simpelthen fordi man har svært ved at lægge den fra sig. Den bør få en stor læserskare.