Tro, håb og havregrød: Bare du lyser op i tågen (Lydbog, Zip_mp3, Dansk)

Af: Beate Højlund


Forlag: Forlagsgruppen Lohse
Format: zip_mp3
Type: Lydbog
Sprog: Dansk
Oplæser: Annelise Fredensborg
ISBN-13: 9788756401388
Udgivelsesdato: 23-10-2015
Spilletid: 559 Minutter
Filtype: zip_mp3
Filstørrelse: 428109 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Beate Højlund giver os ikke et glansbillede af sig selv, men skriver åbent, ærligt og personligt uden at blive privat. Der er megen humor i bogen, og de små streger, som gør det hele så levende, er med. Den røde tråd går gennem alt. Hun begynder som en sprudlende bæk og føres frem mod det dybe vand, hvor en synder i sin varme og ægte menneskelighed spejler sin Mesters billede.
Formater / udgaver
120,40 kr
120,40 kr
PRIS
120,40 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Beate Højlund skriver med hjertet. Billedet af den trygge og ubekymrede barndom er betagende. Hun får lov til at være barn, samtidig med at hun vokser op i et hjem, hvor der i mere end én forstand er højt til loftet. Hun lærer at skelne, vælge og ikke vige uden om.

Den 9. april 1940 er barndommen forbi. Den dag blev Norge besat af tyskerne. Skridt for skridt inddrages hun mere og mere i den aktive modstand uden helt at være klar over konsekvenserne.

Smittende livsglæde lyser ud af optakten til 21 års ægteskab med Asger og livet med ham som præstekone på Færøerne, Nørrebro og i Hirtshals. Men også dette afsnit af livet ændres på én dag, og Beate står alene tilbage med syv børn.

Da må troen kæmpe, og den sejrer i kraft af ham, den er rettet imod.

Beate giver os ikke et glansbillede af sig selv, men skriver åbent, ærligt og personligt uden at blive privat. Der er megen humor i bogen, og de små streger, som gør det hele så levende, er med. Den røde tråd går gennem alt. Hun begynder som en sprudlende bæk og føres frem mod det dybe vand, hvor en synder i sin varme og ægte menneskelighed spejler sin Mesters billede.

Anmeldelser (0)