Trump - Bag Facaden Forstør

Trump - Bag Facaden (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Michael Kranish

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-05-15
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Medforfattere: Michael Kranish, Marc Fisher
Oplæser: Jesper Bøllehuus
ISBN-13: 9788711796337
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 622010 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Selvpromovering. Brovten. Retssager. Trump havde været åben for at bruge alle de midler og mere til for at beskytte sit image og opnå sit ultimative mål: at tjene penge. "Jeg repræsenterer Donald Trump," havde han meget direkte sagt om sin karriere. Men nu, da han stilede efter at blive præsident, skulle denne selverklærede multimilliardær overbevise vælgerne om, at hans værdi for landet var større end hans nettoværdi, og at han kunne blive en forkæmper for andet og mere end sig selv."
Donald Trump havde kun været præsident i få timer, før han begyndte at udstede sine kontroversielle dekreter og behandle medierne som en flok uartige skolebørn. Men hvad er historien egentlig om USA's 45. præsident? "Trump - Bag facaden" er den mest dybdegående beskrivelse af Donald Trumps liv frem til hans forbløffende valg som amerikansk præsident. Bogen er baseret på research foretaget af tyve journalister, to faktatjekkere og tre redaktører fra Washington Post.
Marc Fisher er seniorredaktør ved Washington Post, hvor han har arbejdet i mere end 30 år. Han har skrevet adskillige af de artikler, som vandt Pulitzerprisen i 2016 for "Public Service" i 2014.
Michael Kranish er undersøgende politisk reporter for Washington Post. I 2016 modtog han "Society for Professional Journalists Award for Washington Correspondence".
"Selvom bogens tilgang er afbalanceret og retfærdig, vil resultatet efterlade læseren rystet og bange." – Sunday Times

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Trump - Bag Facaden

Trump - Bag Facaden