Ude bedst Forstør

Ude bedst (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Sara Kadefors

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2012-10-08
Udgiver: Audioteket
Oversætter: Jette Røssell
Oplæser: Githa Lehrmann
ISBN-13: 9788764506730
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 270312 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
69,95 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ingen lægger mærke til bilen, der står parkeret uden for Ikea. Ingen reagerer på kvinden, der kommer ud mellem træerne og mod indgangen. Hun er elegant klædt og har et smukt smil. Hun drikker gratiskaffe, inden varehuset åbner og spiser folks efterladte madrester.
Kvinden hedder Sylvia. Hvem er hun? Hvad har hun været ude for? For blot nogle måneder siden levede hun et normalt, etableret liv. Men hun gjorde noget, der betød at hun nu har mistet alt.
Mens Sylvia kæmper for at opretholde den perfekte facade, kommer hun i kontakt med en helt ny verden, som forandrer hendes verdensbillede. Men til sidst går det ikke at flygte længere. Hun må tilbage til sit gamle liv og en gang for alle gøre op med det, hun engang forlod.
Med humor og stor alvor stiller Sara Kadefors spørgsmålstegn ved de valg, vi tager i vores liv. Vælger vi med hjertet? Eller ud fra, hvad der giver status, og det som medierne dikterer? Hvem bestemmer egentlig, hvordan vi skal leve? Og hvem er du, hvis alt bliver taget fra dig?
Sylvia og hendes skæbne fortælles med satire og morsomheder, som gør romanen underholdende og som portrætterer Sylvia som en antihelt. Nysgerrigheden pirres, og man trækkes ind i historien og efterlades med et håb.
- Rikke Bruun, lektør.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ude bedst

Ude bedst