Uden et ord
Kategorier / sektioner:

Uden et ord (Lydbog, MP3 CD)

Af: Linwood Barclay

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Dato for udgivelse: 25-6-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788702091229
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Forlaget Cicero
Originaltitel: No time to say goodbye
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Der er dødstille i huset. Ikke en lyd hverken fra hendes forældre eller bror. Der er stille overalt. Helt stille. Mon de straffer hende for at have været ude med kæresten i går aftes i stedet for at læse lektier? For at have drukket sig fuld og råbt ad dem, da hun kom hjem? Hvor er de allesammen henne?
25 år senere er mysteriet om Cynthias familie og deres pludselige forsvinden endnu ikke løst, men hun plages stadig af uvisheden, og hun bliver ved med at spørge sig selv: Hvorfor forsvandt hendes familie? Blev de myrdet? Bortført? Hvorfor blev hun skånet? Og hvis de stadig lever, hvorfor forlod de hende så?
En dag dukker Cynthias fars gamle hat pludselig op, og senere modtager hun en mail, der kunne tyde på, at de stadig er i live. Snart vil Cynthia opdage, at hun ved at rippe op i fortiden kan have begået sin største fejltagelse nogensinde. 
Linwood Barclay er canadier og bor med sin kone i Toronto. Han har arbejdet som journalist og er forfatter til en række skøn- og faglitterære bøger. Linwood Barclays gennembrud som forfatter er Uden et ord, som har fundet et stort publikum i Europa. 
Lydbogen er indlæst af Karin Rørbech (f.1967). Karin er uddannet fra Statens Teaterskole. Hun har medvirket i adskillige film, tv- og teaterproduktioner lige fra Nattevagten til Rejseholdet og Ørnen. Karin Rørbechs indlevende og afmålte indlæsninger har gjort hende til en anerkendt litteraturoplæser i radio og på lydbog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Uden et ord

Uden et ord