Uden vidner Forstør

Uden vidner (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Elizabeth George

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-11-29
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Thomas Gulstad
ISBN-13: 9788711345665
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 1189338 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Elizabeth George har gjort det igen - skrevet en grum historie, som man ikke kan lægge fra sig. - Litteratursiden
En massemorder er på spil i London. Ofrene er unge drenge, og da flere af dem er af udenlandsk herkomst, hævder offentligheden såvel som religiøse og politiske ledere og ikke mindst pressen, at politiets langsommelighed i opklaringen af mordene er udtryk for grov racisme.
Det bliver kriminalkommissær Thomas Lynley, der får sagen, og da han forsøger at få Barbara Havers genindsat i den rang, hun tidligere har haft, og desuden selv vil bestemme, hvordan efterforskningen skal føres, møder han alvorlig modstand hos den øverste ledelse i New Scotland Yard.
De bestialske mord fortsætter, og konflikterne i gruppen tager til, alt imens kravet fra offentligheden om en hurtig og effektiv løsning bliver mere og mere massivt.
George har skabt langtidsholdbare personer, Havers og hendes skønne respektløse hurtighed er den mest interessante at følge. En lang intenst spændende bog med substans nok til alle 545 sider. Lene Kristiansen, lektør.
Kendere ved, hvad der venter, når amerikanske Elizabeth George er på banen med endnu en moppedreng af en krimi: Mange timers underholdning i selskab med den legendariske og aristokratiske Thomas Lynley fra New Scotland Yard og hans kiksede, irriterende, men alligevel uundværlige assistent Barbara Havers ... Kan en amerikaner skrive en engelsk krimi, der er mere engelsk end englændernes egne? Elizabeth George har gjort det igen - skrevet en grum historie, som man ikke kan lægge fra sig. - Litteratursiden

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Uden vidner

Uden vidner