Uhyrligheden Forstør

Uhyrligheden (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Jonathan Holt

Forlag: Forlaget Klim
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-12-12
Oversætter: Jacob Levinsen
Oplæser: Rebecca Owe
ISBN-13: 9788771295399
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 572699 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Kaptajn Kat Tapo er den yngste kvindelige officer i det venitianske carabinieri-korps, og hun får sin første mordsag, da en kvinde iført præstedragt driver i land ved foden af en kirke. Hun er blevet skudt og derefter kastet i lagunen.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
229,45 kr
epub
138,90 kr
zip_mp3
138,90 kr

138,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Venedig – hemmelighedernes by – er to kvinder på jagt efter en morder. Kaptajn Kat Tapo er den yngste kvindelige officer i det venitianske carabinieri-korps, og hun får sin første mordsag, da en kvinde iført præstedragt driver i land ved foden af en kirke. Hun er blevet skudt og derefter kastet i lagunen. Sekondløjtnant Holly Boland boede som barn og ung i Italien. Nu er hun vendt tilbage til den amerikanske militærbase i Venedig og bliver sat til at efterforske mordet på en kvindelig aktivist, hvis lig også er blevet smidt i vandet. Kat og Holly gør fælles sag, da de to mord viser sig at have have forbindelse til hinanden, men så begynder spor at pege tilbage mod magtfulde og lyssky kræfters indblanding i krigen i Eksjugoslavien, og fra officiel side lukkes efterforskningen helt ned. Det nægter Kat og Holly, og nu starter et grumt og dødsensfarligt spil både i virkelighedens Venedig og i den virtuelle udgave af byen, Carnivia, som et nørdet lokalt computergeni har udviklet. ”Bogen kan blive en af årets store udgivelser. En thriller som afslører både fortidens og nutidens hemmeligheder. En efterfølger til Stieg Larssons Millennium-trilogi?” Il Piccolo “Denne fantastiske bog er Jonathan Holts debutroman og, heldigvis, første bind i hans ’Carnivia’-trilogi. Spændende plot og meget velskrevet. Anbefales varmt.” Euro Crime “En fremragende blanding af et fascinerende plot, grundig research og spændende personer. Anbefales varmt til læsere, som holder af intelligente spændingsbøger.” Library Journal ”Bogens plot er så spændende og personerne så levende, at man bliver virkelig nysgerrig efter de næste bind. Carnivia-sitet er så godt udtænkt, at en hel roman kunne foregå inden for dets ’mure’.” Cikus Reviews ”En underholdende debut ... Holt indfanger Venedigs magi og skaber i Kat og Holly to stærke hovedpersoner.” Publishers Weekly

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Uhyrligheden

Uhyrligheden

Kaptajn Kat Tapo er den yngste kvindelige officer i det venitianske carabinieri-korps, og hun får sin første mordsag, da en kvinde iført præstedragt driver i land ved foden af en kirke. Hun er blevet skudt og derefter kastet i lagunen.